Shenna Sleurink keert terug bij Tiel’72 | Korfbalvereniging Tiel'72

De selectie van Tiel’72 kan voor volgend seizoen rekenen op nog meer versterking. Naast Gerhard Gouderjaan – afkomstig van CKV Nieuwerkerk – komt ook Shenna Sleurink de selectie versterken. Haar korfbalroots liggen bij Tiel’72 en dus keert ze weer terug op het oude nest.

,,Ik heb in de jeugd bij Tiel’72 gespeeld toen ik op een gegeven moment de overstap maakte naar Wageningen”, vertelt Shenna. ,,Ik wilde graag op hoog niveau korfballen. Ik heb bij Wageningen samen met Casper Zoontjes en Tim Dekker in de B1 gespeeld.” Na twee jaar bij Wageningen te hebben gekorfbald, maakte ze de overstap naar Dalto in Driebergen: ,,Ik zocht een nieuwe uitdaging en ben daar mee gaan trainen. Dat beviel goed.”

Uiteindelijk heeft Shenna daar ook nog drie jaar gekorfbald. Afgelopen seizoen begon ze aan een nieuw seizoen bij Dalto, maar moest dit halverwege afbreken vanwege studie: ,,Ik kon het studeren en reizen naar Dalto op een gegeven moment niet meer combineren.”

Warm welkom
Omdat Shenna natuurlijk een oude bekende van onze vereniging is, werd aan haar gevraagd of ze weer eens mee wilde trainen bij Tiel’72: ,,Toen ik meetrainde werd ik gelijk warm ontvangen, en ik voelde mij meteen welkom.” Inmiddels is ze klaar met haar opleiding en heeft ze een baan in de buurt gevonden. ,,Ook de promotie naar de eerste klasse was een van de redenen voor mij om terug te keren bij Tiel’72”, vertelt ze.

Bij Wageningen en Dalto heeft Shenna veel ervaring opgedaan in de (reserve) Overgangsklasse en Hoofdklasse: ,,Ik hoop die ervaring die ik heb opgedaan te kunnen delen met het team. Ik wil doorgroeien als speelster en mezelf nog verder ontwikkelen.” Voor haar is het een heel groot pluspunt dat ze nu weer op de fiets naar het korfbalveld kan!