Kleding | Korfbalvereniging Tiel'72

Kleding

MUTASPORT kledingleverancier Tiel ’72

MUTASport is een organisatie gericht op de behoeften van de Teamsportmarkt. Iedere sportvereniging heeft sportkleding en materialen nodig. Hierin speelt een leverancier een belangrijke rol, omdat de kwaliteit en het aanbod moet aansluiten bij de behoefte van de vereniging. Daarnaast is in de loop der tijd veel veranderd voor bestuurders van verenigingen, omdat ook verenigingen steeds meer op echte “bedrijven” zijn gaan lijken. Er moet op allerlei gebied aan regelgeving en kwaliteitseisen worden voldaan. Bij die toenemende professionalisering past een leverancier die efficiënt en professioneel voorziet in het scala van benodigdheden voor verenigingen.
Wil je nog meer weten over onze kledingleverancier MUTASPORT, surf dan even naar www.mutasport.nl.

1. De totale kledinglijn voorzien van het clublogo bestaat uit:
– Wedstrijdshirt
– Zwart rokje of broekje
– Zwarte sokken
– Trainingspak
– Regenjack (niet op voorraad)
– Sporttas


2. Het volgende basis clubtenue verplicht voor het spelen van wedstrijden:
– Oranje/zwart wedstrijdshirt met clublogo
– Zwart rokje of broekje met clublogo
– Zwarte effen sokken met clublogo ( bij voetproblemen mag hier van afgeweken worden, echter de kleur zwart is verplicht)

3. Waar kan ik het basis clubtenue aanschaffen?
Wij betrekken de wedstrijdkleding van onze kledingleverancier MUTAsport. Bestellingen doen wij zelf rechtstreeks bij deze kledingleverancier. In ons clubgebouw ( aan de achterzijde) kan je als lid van KV Tiel’72 de kleding passen en kopen. Aanschaf van wedstrijdkleding gaat op afspraak zodat iedereen voldoende tijd heeft om te passen. Een afspraak kun je maken door een mail te sturen naar sportkleding@tiel72.nl met daarbij een aantal tijdstippen dat je kunt komen passen bijvoorbeeld voor of na een training of wedstrijd. Betalen gaat door achteraf overmaken naar korfbalvereniging Tiel`72 op rekeningnummer NL54 RABO 0136 8837 37 ovv kleding Tiel72. De voorraad kleding van de kledinglijn die in de clubhuis ligt is van KV Tiel’72. Wij hebben vanuit de vereniging gekozen voor een kleine voorraad van de kledinglijn i.v.m. de kosten van de voorraadvorming door de vereniging. Het kan dus voorkomen dat op enig moment een maat van shirt, broekje, rokje of sokken tijdelijk niet in voorraad is.

4. Krijg ik korting bij de aanschaf van het clubtenue?
Over de totale kledinglijn wordt door KV Tiel’72 geen korting aan de leden verleend. De prijs, die MUTA sport bij de vereniging in rekening brengt, is gelijk aan de verkoopprijs .

5. Wat kost een trainingspak en in welke maten zijn deze verkrijgbaar?
Het trainingspak is vanaf maat S in zowel heren- als damesmodel te koop. Voor de jeugd is in de maten tot maat S een zg. unisexmodel verkrijgbaar.
Alle trainingspakken kosten €61,- per stuk.

6. Wat gaat het basis clubtenue kosten?
– Wedstrijdshirt tot maat S: € 31,00
– Wedstrijdshirt vanaf maat S: € 36,50
– Rokje met binnenbroek: € 31,00
– Broekje: € 18,50
– Sokken: € 6,25

7. Wat kost een spelerstas met clublogo?
Een Sporttas kost €31,50

8. Heb je vragen, verbetersuggesties of een klacht m.b.t. de wedstrijdkleding KV Tiel’72?
Stuur dan even mail naar sportkleding@tiel72.nl en we nemen contact met je op.