Lid worden | Korfbalvereniging Tiel'72

Wij hebben 10 redenen om op korfbal te gaan…

…1 Korfbal speel je met vrienden en vriendinnen.
…2 Korfbal, bij jou in de buurt.
…3 Je ouders, broers zusters kunnen ook korfbal spelen.
…4 Korfbal kan je het hele jaar door spelen.
…5 Korfbal = samenspelen.
…6 Er worden leuke korfbaltoernooien georganiseerd.
…7 Korfbal is spannend.
…8 Er zijn veel leuke activiteiten bij de vereniging.
…9 Het is dus heel gezellig.
…10 Het KNKV heeft ruim 100.000 leden.

Kom een keer meetrainen op proef!
Denk jij ook dat korfballen jouw sport kan worden maar twijfel je nog, dan nodigen we je graag uit voor een paar proeftrainingen bij een team uit jouw leeftijdsgroep. Je kunt dan zien en ervaren wat we allemaal doen bij een korfbaltraining en natuurlijk doe je gelijk ook mee.

Misschien heb je wel talent!

Voor meer informatie over hoe je een keertje bij ons mee kunt trainen kan je contact op nemen met een contactpersoon van de jeugd technische commissie. Stuur een mailtje naar: jtc@tiel72.nl en vermeld in je email in ieder geval je naam, je geboortedatum, je telefoonnummer en natuurlijk of je vriendjes of vriendinnetjes hebt die al lid zijn en waarbij je graag mee wilt trainen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om af te spreken wanneer je mee kunt doen.

Na een paar keer proeftrainen neem je de beslissing of je wel of niet lid gaat worden. Kortom stuur een email naar jtc@tiel72.nl.

Opgeven als nieuw lid
Hieronder kan je een document downloaden om je op te geven als nieuw lid. Kies de juiste link en de bijbehorende documenten (welkomstbrief, inschrijfformulier en machtigingsformulier) openen als PDF-bestand. Je kan de formulieren afdrukken en ingevuld per post versturen naar of afleveren bij:

Ledenadministratie KV Tiel’72
Praam 92
4002 GG Tiel
Indien je de mogelijkheid hebt om documenten te scannen, kan je de ingevulde documenten (in PDF-formaat), sturen naar leden@tiel72.nl.

Voor inlichtingen over het lidmaatschap van Tiel ’72 en/of bijwonen van een proeftraining kan je contact opnemen met Miriam Peters, telefoon 06-44243640, jtc@tiel72.nl.

Documenten:
Informatie KV Tiel’72
Informatie aanmelden KV Tiel’72
Kangoeroes
Jeugdleden tot 16 jaar
Jeugdleden van 16 tot 18 jaar
Volwassenen
Midweek
Recreanten