Janine van Schie kiest voor Tiel’72 | Korfbalvereniging Tiel'72

Foto: Erik Mulder | sport-shots.nl

De selectie van Tiel’72 kan met ingang van volgend seizoen rekenen op versterking van Janine van Schie. Op dit moment is Van Schie nog selectiespeelster bij DVO in Bennekom en speelde vorig seizoen vast in de basis van het eerste van DVO, dat uitkomt in de Korfbal League. Ze begon haar korfbalcarrière bij Activitas uit Maurik.

,,Ik heb voor Tiel’72 gekozen, omdat ik zie dat deze club potentie heeft om door te groeien”, vertelt Van Schie. ,,Voor mijzelf had ik besloten om dit jaar te stoppen bij DVO en ik ben enthousiast geworden om bij Tiel’72 te gaan korfballen.” Dit seizoen speelt Van Schie, mede door blessureleed, voornamelijk in het tweede van DVO dat bovenaan staat in de Reserve Korfbal League.

,,Goed om te zien dat onze club blijft groeien”, vindt TC-voorzitter Alex van Valburg. ,,Onze selectie speelt op dit moment op het hoogste niveau dat Tiel’72 ooit gehaald heeft. Het plezier en de groei valt ook anderen op, daarom zijn we blij dat Janine voor Tiel’72 kiest. We heten haar van harte welkom!”

Van Schie verwacht een leuk eerste jaar bij onze club: ,,Ik verwacht veel plezier, maar ook strijd. Het team zette dit jaar al goede stappen.”