Tiel’72 in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië | Korfbalvereniging Tiel'72

Terwijl wij bij Tiel’72 kunnen trainen en wedstrijden kunnen spelen, is het leven op slechts 4000 kilometer hiervandaan in Turkije en Syrië heel anders door een verschrikkelijke aardbeving.

Om de slachtoffers van de aardbeving te helpen organiseert Tiel’72 een sponsoractie op zaterdag 18 februari. Voor elk gemaakt doelpunt door Tiel’72 doneert de vereniging €0,50 op de rekening van Giro 555. Als niet-spelend lid kun je de actie natuurlijk ook steunen! We leggen je uit hoe de actie in z’n werk gaat:

  1. Ga op zoek naar sponsoren (papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, buren, vriendjes, vriendinnetjes, etc.) die een bedrag willen betalen voor elk doelpunt dat jouw team maakt op zaterdag 18 februari. Speel je zelf niet, maar wil je wel meedoen? Kies dan bijvoorbeeld een team van Tiel’72 uit en betaal 50 cent voor elk doelpunt dat het team scoort op zaterdag de 18e. Liever een vast bedrag doneren? Dat kan natuurlijk ook!
  2. Print het blad uit dat je onderaan deze pagina kunt vinden en vul de namen en bedragen in;
  3. Op zaterdag 18 februari gaan we met z’n allen heel hard ons best doen om zoveel mogelijk doelpunten te scoren;
  4. Na de wedstrijd reken je uit wat jouw sponsoren moeten betalen;
  5. Via de QR-code op het blad kan het bedrag betaald worden (cash betalen is dus niet mogelijk). Je kunt ook betalen via deze link, of in onze socials en nieuwsbrief;
  6. Lever dit formulier uiterlijk 6 maart in bij jouw coach, of een van de coaches van Tiel’72. De 3 leden die het meeste ophalen verdienen namelijk ook nog een klein prijsje;
  7. Onze penningmeester verzamelt alle bedragen en op 25 februari maken we een tussenstand bekend op onze socials. Dit bedrag wordt alvast gestort naar Giro 555;
  8. Tijdens de thuiswedstrijd van Tiel’72 1 op 11 maart ontvangen de 3 leden die het meeste hebben opgehaald een prijsje en een heel hard applaus! Het eindbedrag dat we met Tiel’72 hebben opgehaald met de actie wordt dan ook gelijk bekend gemaakt. Wat er na 25 februari nog is opgehaald, wordt ook dan gestort op Giro 555!

Er zijn helaas een paar teams die geen wedstrijd hebben op 18 februari. Voor deze teams – behalve de Midweek – wordt er een activiteit georganiseerd tijdens een trainingsavond om alsnog mee te kunnen doen aan de sponsoractie. Informatie hierover gaat via de trainers.

Ben je nou zelf geen spelend lid, maar wil je wel graag je steentje bijdragen? Je hoeft natuurlijk geen team te sponsoren, je mag ook altijd een vast bedrag doneren via Tiel’72 aan Giro 555 door middel van deze link.

Zet ‘m op allemaal en laten we met z’n allen zoveel mogelijk ophalen om ons steentje bij te dragen!