PR & Communicatie


Wat valt hieronder?
Om onze mooie club goed op de kaart te zetten, is het belangrijk dat er contact is met de lokale kranten en dat onze website en social media altijd up to date zijn. Dit is een mooi visitekaartje voor de club en mensen van buitenaf krijgen op deze manier een impressie van Tiel’72.

De nieuwsbrief (Kees van Koeveringe) is vooral voor interne aangelegenheden, dus aankondigingen die alleen interessant zijn voor onze leden of ouders van leden kunnen het beste via de nieuwsbrief en de whatsappgroepen verspreid worden. De website en onze social media-pagina’s zijn vooral voor externe communicatie.

Bij wie kan je terecht?
Heb je vragen en/of opmerkingen over PR- of communicatie gerelateerde zaken, kan je terecht bij Linsey Driessen (pr@tiel72.nl). Heb je een leuk idee, of heb je prachtige foto’s geschoten tijdens een competitieronde? Stuur het vooral door zodat we kunnen kijken of het wellicht mooi PR-materiaal is! Onthoud hierbij wel dat het vrijwilligerswerk blijft en dat we berichten zo snel mogelijk proberen te plaatsen.

Contact PR & communicatie:

pr@tiel72.nl

Commissieleden:

Linsey DriessenVoorzitter, tekst, nieuwsberichten, social media
Jarno de JonghCreatief brein, ontwerper, contactpersoon sponsorcommissie & kleding
Hanny de RooijContactpersoon bestuur, beeldmateriaal (foto/film)
Kees van KoeveringeNieuwsbrief
Femke de RooijSocial media, contactpersoon ACO & selectie
Jennifer van den EshofSocial media, contactpersoon ACO
Maud BlikInstagram Stories, contactpersoon ACJ