Pinksterkamp


Hebben jullie vorig jaar ook zo genoten van het Pinksterkamp? Of heb je er juist lang van gebaald dat je dit hebt moet missen? Niet getreurd! Ook dit jaar organiseert Tiel’72 weer een Pinksterkamp tijdens het Pinksterweekend, van zaterdag 18 mei tot en met maandag 20 mei op onze vertrouwde kamplocatie in Waalre. Zorg dat je erbij bent!

Omdat het vorig jaar zo goed is bevallen om met het kleine en het grote kamp samen op Pinksterkamp te gaan, doen we dat dit jaar weer. De Kangoeroes, F’jes en E’tjes gaan met het KEF-kamp mee, van zaterdag 18 mei tot zondag 19 mei. Het grote kamp (D-jeugd tot en met 19 jaar) plakt er een dagje extra aan vast. De leiding is alweer volop met de voorbereidingen bezig en zullen er ook dit jaar weer alles aan doen om er een onvergetelijk Pinksterkamp van te gaan maken!

Hoe gaat het weekend eruit zien?

Het KEF-kamp en het grote kamp vertrekken gezamenlijk op zaterdag 18 mei vanuit Tiel naar Waalre. Het KEF-kamp zal op zondagmiddag weer terug naar Tiel keren en de deelnemers aan het grote kamp keren maandag aan het einde van de middag terug in Tiel. De exacte tijdplanning is nog niet bekend, maar dit zal rond het middaguur zijn. Hierover worden jullie later nog geïnformeerd.

Qua programma van het weekend hebben het KEF-kamp en het grote kamp, net als voorgaande jaren, een eigen programma en ook een eigen kampleiding. We vertrekken gezamenlijk en eten gezamenlijk de maaltijden op het kampgebouw, maar verder hebben beide groepen hun eigen planning.

Vervoer

We vertrekken gezamenlijk vanaf onze kantine naar Waalre, maar wel met eigen auto’s. Daarom zou het fijn zijn als je als ouder(s)/verzorger(s) zou willen rijden naar Waalre en naast je eigen kind(eren) ook plek hebt voor andere kinderen. Geef bij het aanmelden op of je kan/wil rijden en zo ja, hoeveel plekken je hebt in de auto. Je ontvangt dan later meer informatie over het vervoer.

Betaalgegevens

Deelname aan het grote kamp (voor D-jeugd tot en met 19 jaar) bedraagt €50,00 per persoon. Voor het KEF-kamp bedraagt dit €29,50 per persoon. Wij vragen dit bedrag vóór 4 mei aan ons over te maken op rekeningnummer NL93RABO0132399210 t.n.v. KV Tiel’72 – Kampcommissie. Zet in de omschrijving de naam van de deelnemer en het team waar hij/zij in speelt.

Foto’s en video’s

Als kampleiding zullen wij ook dit jaar weer foto’s maken en gaan vloggen, zodat het thuisfront het Pinksterkamp ook een beetje meekrijgt. En natuurlijk ook om te laten zien dat het Pinksterkamp heel erg leuk is! Wil je liever niet op de foto’s of op de video’s? Geef het dan even door via kamp@tiel72.nl. Wanneer we geen bericht ontvangen, gaan we ervan uit dat alle deelnemers het goed vinden dat we foto’s en filmpjes maken en deze op onze website, sociale media (Facebook en Instagram) en YouTube delen.

Dieetwensen en allergieën

Zijn er speciale dieetwensen of allergieën? Geef dit dan even door aan de leiding bij je aanmelding. Zo kunnen wij hier rekening mee houden tijdens het weekend.

Wil je meer informatie?

Heb je voorafgaand aan het kamp vragen voor de kampleiding of wil je iets bespreken of overleggen? Dat kan natuurlijk altijd. Je kunt de kampleiding van zowel het grote als het KEF-kamp bereiken via kamp@tiel72.nl.

Zorg dat je er ook dit jaar weer bij bent, want het Pinksterkamp is iets dat je als lid van Tiel’72 absoluut niet wilt missen! Trommel al je teamgenoten op om mee te gaan, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We hopen dat de aanmeldingen binnen zullen stromen en dat jullie net zo uitkijken naar het Pinksterkamp als wij. Tot in Waalre!

De kampcommissie van het grote kamp:

Luc, Jennifer, Damian, Tim B., Linda, Femke, Emi, Jesper, Gerhard, Vincent, Naomi, Fleur, Stanly, Nienke, Kiki en Matthijs

De kampcommissie van het kleine kamp:

Kalijn, Jarno, Miriam, Veerle, Jasmine, Lauri, Kim en Tim v Z.

Hoe meld je je aan?

Ben je al helemaal enthousiast geworden en wil je sowieso mee op Pinksterkamp? Schrijf je dan uiterlijk vóór zaterdag 27 april in door een e-mail te sturen naar kamp@tiel72.nl met daarin de onderstaande gegevens:

 • Of je meegaat met het KEF-kamp of grote kamp;
 • Je naam;
 • Je team;
 • Het e-mailadres waar jij zelf goed op te bereiken bent;
 • E-mailadres van ouder(s)/verzorger(s);
 • 06-nummer van ouder(s)/verzorger(s) tijdens het kamp;
 • Over het vervoer:
  • Heen rijden
  • Terug rijden
  • Heen en terug rijden
  • Niet rijden
  • Totaal aantal plekken (inclusief eigen kind(eren)

Mochten er speciale dieetwensen, allergieën of andere bijzonderheden vergeet deze dan ook niet door te geven bij het aanmelden.

Let op: aanmelden moet uiterlijk vóór zaterdag 27 april, dus zorg dat je er op tijd bij bent!