Tiel’72 haalt prachtig bedrag op voor Giro 555 | Korfbalvereniging Tiel'72

Begin februari werden Turkije en Syrië opgeschrikt door een aardbeving die voor heel veel slachtoffers heeft gezorgd en veel heeft verwoest. In Nederland werd Giro 555 geopend om financiële steun te bieden aan de slachtoffers en ook Tiel’72 wilde graag haar steentje daaraan bijdragen. Daarom startte de club een actie om de slachtoffers een hart onder de riem te steken. Afgelopen zaterdag werd het eindbedrag bekend gemaakt van de actie: maar liefst €3.850,-.

Dit bedrag bestaat uit donaties van leden, niet-leden en een donatie namens de vereniging zelf. Tiel’72 heeft namelijk haar leden opgeroepen om op zaterdag 18 februari zoveel mogelijk doelpunten te maken. Voor elk gescoord doelpunt van Tiel’72 doneerde de vereniging €0,50 aan Giro 555. Iedereen heeft gigantisch hard zijn of haar best gedaan, want in totaal zijn er 331 doelpunten gescoord door alle teams van Tiel’72!

Naast de doelpunten van de hele vereniging konden de leden hun team ook laten sponsoren door anderen. Zo konden sponsoren ook een bedrag van €0,50 per doelpunt van een bepaald team sponsoren, of een vast bedrag doneren via Tiel’72 aan Giro 555. Er zijn 3 leden in het zonnetje gezet, omdat zij namens Tiel’72 het meeste sponsorgeld hebben binnen gehaald. Kyra de Vries haalde het meeste geld op, gevolgd door Jarno de Jongh en Damian Vos. Omdat zij het meeste sponsorgeld hebben binnen gehaald, kregen zij een leuk prijsje van de vereniging.

We mogen als vereniging trots zijn op het bedrag dat we met z’n allen hebben opgehaald. Laten we hopen dat het de slachtoffers van de aardbeving zal gaan helpen. Dank aan alle leden die hun beste beentje hebben voorgezet en natuurlijk dank aan alle sponsoren!