De Grote Clubactie 2023 gaat beginnen! | Korfbalvereniging Tiel'72

Vanaf morgen, zaterdag 23 september, is het weer zo ver: we gaan weer loten verkopen voor de Grote Clubactie. Traditiegetrouw doet Tiel’72 hier natuurlijk ook weer aan mee!

De boekjes – dit jaar voorzien van QR-codes – zijn als het goed is al uitgedeeld onder onze jeugdleden. Elk jeugdlid – van de Kangoeroes tot en met de C-jeugd – hebben een eigen QR-code gekregen, zodat bijgehouden kan worden hoeveel loten zij hebben verkocht. Het verkopen van zoveel mogelijk loten, zorgt voor een goed gevulde spaarpot.

Ook is er dit jaar een aantal Superloten om te verkopen. Dit zijn loten waarbij er 50 loten in één keer worden verkocht. Deze Superloten worden meestal verkocht aan bedrijven die de vereniging willen helpen om zoveel mogelijk loten te verkopen. De Superloten kunnen opgehaald worden bij de organisatie. Mocht je graag een of meerdere Superloten willen ophalen bij ons, neem dan van tevoren even contact met ons op zodat we deze kunnen klaarleggen.

Wij hopen dat er dit jaar weer een groot aantal loten wordt verkocht, zodat de clubkas ook lekker gespekt gaat worden. Onze jeugdleden hebben inmiddels als het goed is een boekje ontvangen op een van de trainingsavonden. De overige leden van de vereniging mogen natuurlijk ook loten gaan verkopen. Deze zijn alleen voorzien met een QR-code van de vereniging, dus niet per lid. Als deze loten gebruikt worden, kan er wel ingevoerd worden welk lid dit lot heeft verkocht. Zo kan ook hun bijdrage bijgehouden worden in de administratie.

Rest ons niets anders dan iedereen die loten gaat verkopen heel veel succes toe te wensen! Op naar een mooie opbrengst dit jaar.

Namens Jolanda en Henk de Vree