Update Grote Clubactie 2024

Al een aantal weken lang zijn we als vereniging druk bezig met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie 2024. Op dit moment hebben we 1132 loten verkocht. Je kunt nog maar een paar dagen loten verkopen, want 19 oktober moeten de boekjes worden ingeleverd!

Budding Makelaardij heeft voor onze vereniging een Superlot gekocht. Dit zijn vijftig loten in één keer. Wij willen Budding Makelaardij hier heel erg voor bedanken! Een mooi gebaar voor onze vereniging. De organisatie van de Grote Clubactie heeft links en rechts ook opgevangen dat er nog vier Superloten aangeschaft zullen gaan worden, dus dat zijn nog eens 200 loten extra!

Toch komen we dan nog niet aan het aantal van vorig jaar. Toen verkochten we namelijk met z’n allen 1551 loten. Om dit aantal op z’n minst te evenaren, moeten er dus nog meer dan 200 loten verkocht worden. Er zijn nog een paar dagen te gaan. Zet dus nog even een flinke eindsprint in met z’n allen en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen!

Boekjes inleveren
De boekjes moeten uiterlijk 19 oktober a.s. ingeleverd worden. Inleveren kan in de kantine. Op de bar staat een doos met daarop het logo van de Grote Clubactie. Hier kun je jouw boekje in doen. Vergeet je boekje niet in te leveren, anders heeft de vereniging nog niks aan de verkochte loten.

Wij willen jullie alvast heel erg bedanken voor jullie getoonde inzet!

Namens de organisatie,

Jolanda en Henk de Vree