Grote Clubactie 2023: de laatste loodjes

Het is alweer tijd voor de laatste update over de Grote Clubactie 2023, voordat de boekjes moeten worden ingeleverd. Op het moment van schrijven zijn er maar liefst 1138 loten verkocht. In dit aantal zijn ook 4 superloten (200 loten) meegenomen.

Via deze weg willen wij Mac Demolition, Budding Makelaardij, Holland Yersey en een bedrijf dat graag anoniem wilt blijven bedanken voor het kopen van een superlot!

Als organisatie hebben wij één belangrijke mededeling: vergeet je boekje niet in te leveren! Dit kan bij je trainer, trainster of coach die de boekjes dan weer mee kunnen nemen naar de Algemene Ledenvergadering van 27 oktober a.s. Hier kunnen de boekjes worden afgegeven aan Henk. Mocht je niet bij de ALV aanwezig zijn, kan je de boekjes ook op zaterdag 28 oktober inleveren bij Henk tijdens de oefenwedstrijd van de B1. Als deze inleveropties niet mogelijk zijn voor jou, kun je ze altijd in de brievenbus doen op de Ranonkel 20 in Tiel.

Als alle boekjes zijn ingeleverd en de Grote Clubactie alles heeft ontvangen en verwerkt, kunnen wij gaan rekenen wat iedereen heeft verdiend. Dit wordt dan natuurlijk weer uitgedeeld aan jullie. Rest ons via deze weg nog om iedereen te bedanken die zich heeft ingezet bij het verkopen van zoveel loten!

Namens de organisatie,

Jolanda en Henk de Vree