Tiel’72 presenteert nieuw trainerstrio voor de selectie | Korfbalvereniging Tiel'72

Met het oog op het nieuwe korfbalseizoen dat hopelijk na de zomerperiode weer als vanouds van start kan gaan, heeft korfbalvereniging Tiel’72 voor de selectie drie nieuwe trainers in de arm genomen: Daan van der Klis, Alex Versteeg en Han Beglinger.

De 39-jarige Van der Klis is op dit moment nog trainer/coach van het tweede van Oost-Arnhem, dat uitkomt in de reserve Korfballeague. Een tijd geleden kwam Van der Klis de selectie van Tiel’72 al eens tegen in een rechtstreekse ontmoeting toen hij nog trainer was van het eerste team van Telstar in Hoevelaken. Ook heeft hij het tweede van DOS Westbroek onder zijn hoede gehad en is hij ook actief geweest bij KV Woudenberg. Van der Klis is een ambitieuze trainer met veel ervaring: ,,De ambities van Tiel’72 passen goed bij die van mij. We gaan er alles aan doen om die uit te laten komen!”

Van der Klis wordt ondersteund door Versteeg die al een bekende is bij Tiel’72. Versteeg, oud-speler van Tiel’72 1, is nu namelijk actief als trainer en coach van de B1 van Tiel’72, een van de ploegen die in de hoofdklasse uitkomt.

Beide mannen worden ondersteund door Beglinger, ook een bekende van de club. De oud-speler van hoofdklasser Die Haghe 1 had Tiel’72 al eens eerder onder zijn hoede, voor een succesvolle periode van vijf jaar. Hij gaat Versteeg en Van der Klis ondersteunen als assistent-trainer en wordt trainer van het tweede team, naast Versteeg als coach.

Ook Andre Kuipers gaat dit seizoen zeker weer een rol krijgen bij Tiel’72. Kuipers gaat bovenstaand trainerstrio ondersteunen, naast zijn nieuwe uitdaging als hoofdcoach van overgangsklasser KVS Scheveningen.

Tiel’72 is erg trots om dit trainersteam te kunnen presenteren. Hiermee kunnen we de ingezette speelstijl van Mathijs Ramaker, Hielke de Rooij en Andre Kuipers doorzetten.

Het trainersteam heeft veel zin in deze uitdaging met de selectie en hun handen jeuken om weer gewoon te kunnen korfballen.