Tiel’72 pakt revanche tegen ZKC’31 | Korfbalvereniging Tiel'72

Na het stevige verlies tegen Telstar van vorige week trad de ploeg van Mathijs Ramaker deze week aan tegen het nog onbekende ZKC’31. Nadat het tweede in een spannende wedstrijd twee punten wist binnen te slepen, was het de beurt aan de Tielse grootmacht. Met de aanmoediging van de E1 als Team van de Week begon Tiel doelgericht aan de wedstrijd.

In de eerste helft bleken beide ploegen aan elkaar gewaagd. Beide ploegen scoorden 9 keer en gingen met deze stand rusten. Na rust kwam de ploeg van trainer Mathijs Ramaker vastberaden uit de kleedkamer en wist het door meer beweging een dynamischer spel neer te zetten. Na het eerste doelpunt van ZKC wist Tiel te antwoorden door met goede schoten het initiatief over te nemen.

Tiel kan tevreden terugkijken op een leuke en fanatieke wedstrijd die na een 9-9 ruststand met ruime cijfers 25-18 gewonnen werd.

Nu Tiel heeft kennisgemaakt met alle teams uit de poule is het aankomende zaterdag de tijd voor de return tegen KZ Danaïden. In deze spannende wedstrijd kan het team alle support goed gebruiken nadat de eerste wedstrijd tegen deze tegenstander met een minimaal verschil verloren ging.