Teams van de Week: E4 en 5 | Korfbalvereniging Tiel'72

Onze korfbalvereniging Tiel’72 zit boordevol natuurtalenten en hoe leuk is het om ieder team een beetje te leren kennen? Daarom zijn we gestart met de reeks Team van de Week, waarbij iedere week twee à drie teams in de spotlight staan. Zo leren we de spelers en trainers kennen, én lezen we mee hoe hun wedstrijden zijn gegaan. Ook al zijn er nu door het coronavirus even geen wedstrijden, we gaan toch door met deze rubriek! Deze week is het de beurt aan de E4 en 5, meteen de laatste teams in deze rubriek. Maar zeker niet de minste!

E4
De toppertjes van de E4 hebben een heel leuk seizoen gespeeld. Deze fanatiekelingen zijn uiteindelijk op de 3e plaats geëindigd, een heel goed resultaat. Tijdens dit seizoen zijn ze altijd vrolijk geweest en lekker druk bezig met trainen. De E4 heeft een top wedstrijd gespeeld tegen DOT met als uitslag 6-4. Deze 3 punten hebben we kunnen bemachtigen door goed rond te spelen en de taken goed te verdelen. Iedereen was goed in zijn of haar eigen rol. De wedstrijd hebben we kunnen winnen door de kracht van het hele team. We kijken ernaar uit om de spelers nog meer zien te groeien en meer mooie wedstrijden te zien spelen.

5
Tiel’72 5 als Team van de Week, beter kunnen wij het als vereniging niet treffen! Ondanks dat het team geen wedstrijd heeft gewonnen tijdens het buitenseizoen, heeft het team het onderling heel erg gezellig. Tiel 5 is buiten echt niet kansloos geweest om zo nu en dan eens een wedstrijdje te winnen.

Het 5e onderscheidt zich van alle andere teams van Tiel’72. Dat komt door de mooie inschietshirts, ontworpen door Jarno (bestuur, lezen jullie mee? ;-)). Mocht je dit team zien schitteren in deze speciale shirts, schroom dan vooral niet om een mooie foto te maken.

Het team mag zich gelukkig prijzen met Miriam Peters als coach. Ze is gezellig waar het kan, maar zeker ook streng en fanatiek als dat even nodig is. Helaas gooit het coronavirus roet in het eten, maar zodra ook Tiel 5 weer het veld mag betreden zullen zij er als team weer staan. Ook zij zien graag snel weer publiek langs de lijn!