Pinksterkamp 2019: be there! | Korfbalvereniging Tiel'72

Het is weer bijna tijd voor het allerleukste, gezelligste en gekste weekend van het jaar: het Pinksterweekend. Natuurlijk niet omdat Pinksteren zelf zo leuk is, maar omdat dit betekent dat Tiel’72 weer op Pinksterkamp gaat! De leiding is alweer druk bezig met de voorbereidingen en ziet jullie aanmeldingen graag tegemoet.

Dus: zit jij in de D, C, B of de A en lijkt het Pinksterkamp jou ook zo leuk? Zet dan een dik vet rood kruis door het Pinksterweekend van 8 tot en met 10 juni, zodat je mee kan naar onze inmiddels welbekende locatie in Waalre. Trommel al je teamgenoten op, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Elk Pinksterkamp heeft natuurlijk een thema, dus ook dit jaar hebben we weer een thema voor jullie bedacht. Deze vertellen we je nu nog even niet, dus houd de website en Facebook in de gaten voor de laatste informatie over het thema.

We zien jullie graag in Waalre tijdens het Pinksterweekend! Opgeven kan via de inschrijfformulieren, die als het goed is zijn uitgedeeld door de trainers. Je kan het onderste strookje inleveren bij iemand van de kampcommissie. Tot dan!

De kampcommissie: Gerben, Lambert, Linda, Patrick, Seline, Jennifer, Maartje, Arne, Luc, Niels, Mariëlle, Vincent, Sabine, Mathijs en Linsey