Muta Sport en Korfbalvereniging Tiel’72 intensiveren bestaande samenwerking | Korfbalvereniging Tiel'72

Met gepaste trots en blijdschap kunnen we jullie vertellen dat Muta Sport de komende vijf jaartotaalleverancier is van Korfbalvereniging Tiel’72 uit de gelijknamige Gelderse stad. Daarmee wordt voortgeborduurd op de al bestaande samenwerking tussen bedrijf en vereniging op het gebied van kleding. Vanaf heden mag Muta Sport Tiel’72 ook voorzien van alle benodigde (korfbal-specifieke) materialen. 

Bert de Rooij, voorzitter van Tiel’72, over de uitbreiding van de samenwerking: “Al meer dan 10 jaar levert Muta sport de korfbalkleding voor onze vereniging. Daar zijn we zeer tevreden over en als er al een probleem is, dan wordt er een passende oplossing geboden. In de nieuwe overeenkomst krijgen we ook een professionele webshop, waar alle kleding en accessoires zichtbaar zijn. Wij verheugen ons dan ook op de vernieuwde samenwerking.”

Ook op zoek naar een totaalleverancier voor jouw (korfbal)vereniging of benieuwd naar wat Muta Sport voor jullie kan betekenen op het gebied van kledingbeheer? Neem gerust een kijkje op deze pagina en laat je inspireren. Voor vragen kun je altijd terecht bij Martijn Zwart, onze korfbal-specialist. Neem vrijblijvend contact op met Martijn via deze contactgegevens.