G-korfbal weer van start bij Tiel’72 | Korfbalvereniging Tiel'72

Na een zomervakantie van een aantal weken is ook het G-korfbal weer opgestart bij Tiel’72. Op woensdagavond geeft de club mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om kennis te maken met korfbal. Een sport die ook voor G-sporters een perfecte sport is.  Korfbal is voor zowel jongens als meiden, er is geen lichamelijk contact is tussen de spelers, je hebt beschermd balbezit en de spelers mogen niet lopen met de bal zodat je wel moet samenwerken om te kunnen scoren!

Bij het G-korfbal staat het plezier bovenaan. Tijdens de trainingen werken we op een speelse manier aan balcoördinatie en oefenen we met het gooien en vangen van de bal en het schieten op de korf.

Tot half oktober is er elke woensdagavond op het sportveld aan de Beethovenstraat een speciale G-korfbaltraining van 19.00 tot 20.00 uur. In het winterseizoen verplaatsen de korfballers zich naar de zaal, en in het voorjaar is het weer tijd om lekker buiten op het veld te sporten.

Iedereen kan 4 keer komen proeftrainen voordat hij of zij besluit dat korfbal de ideale sport is. Ouders/begeleiders zijn ook nu van harte welkom om te kijken naar de G-sporters, maar uiteraard wel op 1,5 afstand.

Meer informatie? Kijk op onze website www.tiel72.nl of kom gewoon eens kijken op woensdagavond! Laat van tevoren even weten dat je wilt komen door te mailen naar henriette@middag.at. Uiteraard houden we ons bij de trainingen aan de coronarichtlijnen zoals die vermeld staan op onze website!