50-jarig jubileum | Korfbalvereniging Tiel'72

50-jarig jubileum

Dit jaar bestaan we 50 jaar! Natuurlijk gaan we dat samen met jullie groots vieren. Dit doen we in de feestweek van 19 t/m 28 augustus. Check hieronder het programma en scrol meteen door om je in te schrijven!

Heb je vragen? Mail dan naar Info@tiel72.nl of bel naar 06-51131718 (Mathijs Ramaker). Namens de jubileumcommissie hopen we er een geweldige week van te maken! Zien we je dan?

Vrijwilligers
We need you! Om deze feestweek te laten slagen hebben we veel vrijwilligers nodig. Vind jij het leuk om te helpen? Laat het ons weten! Stuur een berichtje naar 06-51131718 (Mathijs Ramaker).

Programma Tiel72 jubileum

(Oud) leden avond – vrijdag 19 augustus
Op deze vrijdag avond halen we samen mooie herinneringen op en kunnen natuurlijk ook de voetjes van de vloer! We nodigen al onze leden én oud leden uit om 18:00 uur. Dan ontvangen we jullie met een buffet (€ 12,50 p.p). Liever niet mee eten? Dan ben je welkom vanaf 20:00 uur en betaal je € 5,- p.p.

Reserveer snel jouw ticket door onderstaand formulier in te vullen. Geef je op vòòr 12 augustus!

Gouden Zeskamp – zaterdag 20 augustus
Wissel kracht, snelheid, balans, geheugen en geluk met elkaar af met daarbij ontzettend veel plezier. Verzamel een team van minimaal 6 personen bij elkaar, liefst met minimaal 2 niet-leden. Kies wie jullie aanvoerder is en schrijf je in. Maak je team compleet met jullie eigen yell. Na de zeskamp is het tijd om te barbecueën en sluiten we de avond gezellig af met een muziekje.

Je kunt je uiteraard ook los opgeven voor de BBQ!

Schrijf je snel in door onderstaand formulier in te vullen. Geef je op vòòr 12 augustus!

Bourgondische fietstocht – zondag 21 augustus
Oftewel Happen & Stappen.  Tijdens deze fietstocht geniet je naast de gezelligheid van Betuwse hapjes en drankjes. We werken nog hard aan de route maar hou deze dag zeker vrij in je agenda! Meer info volgt later. Schrijf je alvast in door onderstaand formulier in te vullen.

Kangoeroe dag – woensdag 24 augustus
Jullie kennen vast onze jaarlijks terugkerende Kangoeroe dag. Dit jaar vindt deze dag plaats in de jubileumweek op woensdag ochtend. Hiervoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Wil jij komen helpen? Stuur dan een appje naar Kalijn (06-41947857). We starten de dag om 7:30 en om 12:30 sluiten we met alle vrijwilligers af met een pannenkoek.

Receptie 50-jarig bestaan – donderdag 25 augustus
Deze avond wordt georganiseerd voor collega sportverenigingen, onze trouwe sponsors, de KNKV en de gemeente. De avond start om 17:00 uur en eindigt om 20:30 uur. Let op: deze avond is voor genodigden.

BINGO – vrijdag 26 augustus
Om 19:00 uur starten we met de bingo voor de jeugd t/m 12 jaar waar leuke prijzen zijn te winnen. Om mee te doen betaal je € 2,50. Om 20:30 uur gaan we door met de grote bingo. Hier zal het tempo wat opgeschroefd gaan worden en er is een spetterende hoofdprijs te winnen! De hoofdprijs wordt later nog bekend gemaakt. De kosten hiervoor zijn € 7,50 per boekje. Heb je vragen of heb je nog leuke prijzen liggen? Mail dan naar silviadehaas1@hotmail.com.

Jubileumtoernooi – zaterdag 27 augustus
Een groots korfbaltoernooi voor alle spelende leden! Alle Tiel’72 teams doen hieraan mee dus zet het in je agenda. 😉 Verdere info volgt op de toernooipagina.

FOUT GOUD! – zaterdag 27 augustus
Met z’n allen helemaal los gaan! Dat is het doel van de avond. Om 19:00 uur begint de kinderdisco. Kosten zijn € 1,- per kind. Om 20:30 start het grote feest voor jong én oud. DJ Flow  zorgt dat het dak er af gaat! De grote opening is om 21:00 uur dus wees op tijd.  Kaarten voor leden zijn € 7,50 en voor niet-leden €12,50. Kaarten kun je bestellen bij de feestcommissie door onderstaand formulier in te vullen.

Darttoernooi – zondag 28 augustus
We eindigen met een te gek darttoernooi. We zien alle darters graag om 11:30 op ons sportpark. Natuurlijk denken we ook aan een broodje om de energie op peil te houden. Opgeven kan bij Tim van Aken of door onderstaand formulier in te vullen. De kosten voor deelnamen bedragen € 5,- .

 

Schrijf je via onderstaand formulier in voor één of meerdere activiteiten